Manden bag denne vin er den meget anerkendte franske ønolog og winemaker, Claude Serra, der har over 20 års erfaring fra vinbranchen.

Vinen er produceret af 70% Grenache, 20% Syrah og 10% Carignan druer, der er dyrket i Côtes du Rhône Villages området i Rhône dalen i Frankrig.

Den er produceret af håndplukkede druer.

Syrah druerne har været lagret på franske egetræsfade i 4-6 måneder og derefter 6-12 måneder på cementtanke. Grenache og Carignan druerne har udelukkende været lagret på cementtanke.

Det er en flot vin med intens rød-lilla farve, kompleks duft af kryddernelliker og lakrids, blød og rund smag af marmelade, brombær, peber og kanel, bløde tanniner samt en land og frisk eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til alle former for kødretter samt gode oste.

Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.